Historie 

Historie De Bruijn bliksembeveiliging

Elektriciens, loodgieters en dakdekkers hielden zich voor 1960 voornamelijk bezig met de aanleg van bliksembeveiliging. De prijs van de werkzaamheden werd voornamelijk bepaald door de prijs van het leidingmateriaal koper. Destijds was het arbeidsloon relatief goedkoop, waardoor bedrijven en particulieren er regelmatig voor kozen om een beveiliging te laten plaatsen. Er waren in deze periode echter weinig gespecialiseerde bliksembeveiliging-installateurs, waardoor zij dankzij de vele aanvragen in het gehele land werkzaam waren. Vervoerskosten waren echter erg kostbaar, waardoor monteurs vaak ter plaatse verbleven. Kloosters en instellingen boden hen vaak onderdak wanneer de bliksemafleider werd aangelegd.

De start van De Bruijn bliksembeveiliging

In 1961 besloot A.M. de Bruijn dat het tijd was om zijn eigen bedrijf op te richten. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij diverse bliksembeveiligingsbedrijven had hij de kennis in handen. Wat hij wilde? Kwaliteit leveren tegen een scherp tarief. Door middel van maximale service een langdurige relatie opbouwen met vele opdrachtgevers in het land, zodat De Bruijn een gevestigde naam binnen zijn vakgebied zou worden. En wij kunnen anno 2022 wel stellen dat dit volledig is gelukt!

1961: De officiële oprichting door Anton de Bruijn – Stationstraat in Vught
1964: Verhuizing naar een ander pand aan de J. van Ruijsdaestraat in Vught
1978: Overname fa Hamer uit Zwolle
1981: Verhuizing naar de Molenstraat in Vught
1991: Overname door Theo de Bruijn
1994: Overname bliksemafleiding activiteiten Belin Tilburg
2008: De derde generatie (Martijn) wordt actief in het bedrijf

Meer informatie bliksembeveiliging

Zou u uw huis of kantoorpand graag voorzien van bliksembeveiliging, aardingssystemen, potentiaalvereffening, overspanningsbeveiliging, aarding tegen statische elektriciteit of ontstoring?

Bij De Bruijn is het onze specialiteit. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.