Nieuws 

Bliksembeveiliging Domkerk Utrecht

Sinds de restauratie van de Domkerk zijn wij betrokken bij dit bijzondere project. In opdracht van Nico de Bont herstellen wij de bliksembeveiliging en geven advies om de bliksembeveiligingsinstallatie te verbeteren. Twee weken geleden hebben we alweer de 3e fase opgeleverd.

Lees meer

Restauratie Kerk Meijel

Gisteren zijn we in opdracht van leidekker vd Kimmenade gestart met de werkzaamheden aan de kerk Meijel. Tot onze verbazing kwamen we bekende initialen tegen. Anton de Bruijn (oprichter van de Bruijn Bliksembeveiliging) heeft in 1955 ook aan deze kerk gewerkt, in een oud foto album kwamen we deze foto’s nog tegen. Nu 64 jaar later zullen wij de bliksembeveiliging weer herstellen en uitbreiden, dit omdat de leien daken worden vernieuwd. Dadelijk hebben er dus 3 generaties aan deze kerk gewerkt, hier zijn we super trots op!

Lees meer

Meer informatie bliksembeveiliging

Zou u graag uw huis en/of kantoorpand voorzien van bliksembeveiliging, een overspannings– of aardingssysteem zodat alle personen en apparaten veilig zijn wanneer er sprake is van een onweersbui? Bij De Bruijn vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Neem geheel vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer of vul het contactformulier in.